För organisation

Har du säljare som inte når budget?
Har du köpt en säljutbildning som inte gav något resultat?
Vill du få ordentlig fart på din säljorganisation?

_MG_9450-1-svv-edited

Under min långa karriär som föreläsare, utbildare och säljcoach har jag upptäckt ett stort problem. Säljutbildningar ger sällan verkliga säljresultat. Det är ofta ett helt ok material presenterat av en halvbra utbildare under en kort utbildning.

För att skapa resultat i en säljorganisation krävs enligt min erfarenhet mer än teoretisk kunskap hos säljarna. Mina uppdrag i säljorganisationer är praktiskt inriktade, målfokuserade och involverar både ledare och säljare över tid.
Boka en timme Resultatcoach där vi genomlyser er säljorganisation och finner 1-3 konkreta råd som leder er mot ert mål. Nu till specialpris!

Boka & läs mer här!

 • Magnus H Johansson - Saljdriv.nu - Slipsten Säljutveckling AB

  “Jag har drivit bolag i 30 år och haft många säljchefer. Ingen har ens varit i närheten av de resultat som Magnus lyckats åstadkomma på 3 månader”

  Grundare Alert Alarm AB

 • Magnus H Johansson - Saljdriv.nu - Slipsten Säljutveckling AB

  “Det blev ett lyft för hela företaget och en känsla av eufori
  när vi såg att vi lyckades få fler affärer än tidigare,
  trots att så många var både obekväma och osäkra i säljrollen”

  VD & Fil. Dr i Geofysik, Geovista AB

 • Magnus H Johansson - Saljdriv.nu - Slipsten Säljutveckling AB

  “Efter säljprogrammet med Magnus har vi gått från 1 till 4 anställda på 1 år”

  VD/Ägare - Kupea AB

 • Magnus H Johansson - Saljdriv.nu - Slipsten Säljutveckling AB

  “Stort tack för en bra och väl planerad och genomförd dag igår! Jag tycker att dagen blev både relevant, intressant och givande och gett oss bra verktyg för att utveckla försäljningen!”

  Försäljningschef Retail, ST:Eriks

Magnus är en mycket erfaren föreläsare, utbildare och coach med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare.
Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljdriv – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20 -års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning för icke säljare.

 

Några av Magnus kunder