För Individ

Sälj mer till fler utan att jobba mer

 

För 7 år sedan blev min fru svårt sjuk.
Detta ledde till att hon inte längre kunde arbeta i vårt familjeföretag. Jag var tvungen att drastiskt minska min arbetstid.
(Ja, jag arbetade alldeles för mycket)

Den stora knäckfrågan blev: Hur jobbar man mindre utan att tappa intäkter? Kan man jobba mindre och ändå sälja mer? Under flera år sökte jag svaren på dessa frågor. Idag har jag knäckt nöten. Jag har hittat nycklarna till hur man säljer mer till fler, utan att jobba mer. Nu har jag bestämt mig för att hjälpa fler att sälja mer till fler. 

  • “Magnus H Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!”

    Försäljningschef, Trafikverket ICT

  • “Efter säljprogrammet med Magnus har vi gått från 1 till 4 anställda på 1 år”

    VD/Ägare - Kupea AB

  • “Stort tack Magnus för säljutbildningen. Den var riktigt bra, jag har varit på många säljutbildningar tidigare men den här var klart bäst!”

    Export & Utvecklingschef, Assalub AB

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare.
Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljdriv – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har även 22 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning för icke säljare.