Säljboken - Myror kan fånga elefanter

Just nu erbjuder vi specialpriset 249 kr inklusive frakt (Ord. pris 349 kr) på den nya upplagan av säljboken "Myror kan fånga elefanter"

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder

VILL DU BLI BÄTTRE PÅ ATT SÄLJA?

Ja, då skall du köpa denna bok. Boken ger dig verktyg, modeller och konkreta råd för att du skall lyckas med din försäljning.

  • Du får verktyg för att utveckla de personliga egenskaper som de allra bästa säljarna har!
  • Du får veta vad forskningen säger om hur kunder fattar beslut.
  • Du får konkreta tips kring hur du förbättrar ditt säljresultat.

Boken är skriven för dig som är egenföretagare, säljare, säljchef eller VD. För dig som är intresserad av att bli en bättre säljare oavsett vilken titel du har. Boken levereras både fysiskt till den adress du anger och digitalt i ett e-postmeddelande i samband med köpet. Frakt ingår i priset.

omslag framsida_myror kan fånga elefanter_upplag 2_magnus h johansson-page-001

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare.
Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljdriv – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har även 25 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning för icke säljare.